Krovstvo, kleparstvo
in tesarstvo

Vinko Škofljanc s.p.

Velike Malence 35b
8262 Krška vas

Tel. : 07/49 59 049
Gsm.:041 644 226

kleparstvo.vinko@siol.net

Krovske, kleparske in tesarske storitve

O podjetju

Streha je ena izmed najbolj pomembnih členov vaše hiše, saj jo mora ščititi pred zunanjimi vplivi kot so mraz, vročina, hrup ..

Prepričani smo, da si želite nad svojo glavo novo, trdno, toplo, kvalitetno in varno streho. Ko se boste odločili zanjo, si boste želeli, da bi zdržala leta in desetletja. Bodite torej premišljeni tudi pri izbiranju izvajalca. Zaupajte nam!

Za varnost pred mokroto v hiši je pomembna izbira kritine, za pravilno in kakovostno izvedbo pa poskrbimo mi. Trudimo se, da delo opravimo najbolje in predvsem po konkurenčnih cenah ter tako zadovoljimo potrebe strank.

Krovstvo in kleparstvo Vinko Škofljanc , se s svojo dejavnostjo ukvarjamo že od leta 1995. V času svojega delovanja smo si s svojo dejavnostjo nabrali mnogo izkušenj. Pokrivali smo že vse: novogradnje, stanovanjske hiše, cerkve, industrijske hale, nadstreške, prizidke, razne adaptacije.

V ta namen naši zaposleni redno obiskujejo oz. se izobražujejo na raznih tečajih, predavanjih, sejmih ...

Podjetje je pooblaščeno z licencami za več vrste kritin, poleg tega pa se usposabljamo za pravilno vgradnjo strešnih oken priznanega proizvajalca Velux.

Na vaš klic se odzovemo takoj. Nudimo vam brezplačno svetovanje pri izbiri najboljše rešitve za vašo streho, svetujemo na vašem domu oz. objektu.

Naš skupni cilj je kakovost, saj se zavedamo kaj pričakujejo naročniki, zato uporabljamo najboljše materiale. Zaupamo kakovostnim kritinam in njihovi proizvajalci zaupajo nam.


Vsak projekt , ki nam ga naročniki zaupajo, opravimo:
  • Profesionalno
  • Kakovostno z garancijo
  • V dogovorjenih časovnih rokih
  • S spoštovanjem vseh predpisov in zakonodaje
Prepričani smo, da vaša odločitev ne bo pretežka. Izberite pravega izvajalca!
IZBERITE KROVSTVO IN KLEPARSTVO ŠKOFLJANC VINKO S.P.

Delamo z:

Trimo
Bramac
Tondach
Esal
Gerrard
Creaton
strešna okna Velux
Termotop
S-metal
Ursa

Trdno in varno streha nad glavo vam zagotovi krovstvo in kleparstvo škofljanc